Brandwerende lak - Vinke Parket b.v.

Vinke Parket b.v.
Ga naar de inhoud

Brandwerende lak

Specials
Brandwerende lak
Afwerkingen
EN 13501-1:2007 Gecertificeerd
Het product is op verschillende normen uitgebreid getest en deze testen tonen onomstotelijk aan dat dit product voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van brandvertraging in met name openbare gebouwen. Er is getest op homogene vloeren op de warmteoverdracht van een vloer behandeld met ProTech FireSeal, de verspreiding van vuur op het materiaal en de rookontwikkeling die er ontstaat. Respectievelijk de Cfl : EN ISO 9239-1 norm, de Cfl : EN ISO 11925-2 norm en de S1 norm voldeden bij al deze tests ruimschoots.

Toepassing: Als gezegd past het product uitstekend in het ProTech lakkensysteem. Voor een perfect resultaat en de mooiste afwerking wordt de parket- of houten vloer eerst behandeld met de ProTech Primer. Deze grondlak, die vloeit als water is zeer fijn te verwerken waardoor de aanzetgevoeligheid bijzonder klein is. Hierdoor krijgt u ook perfecte resultaten op onregelmatig zuigende houtsoorten zoals beuken en maple. Het eindresultaat geeft een prachtige kleurverdieping en ziet er hierdoor een stuk voller uit, we garanderen u een uitstekend resultaat op alle gangbare houtsoorten uitgezonderd Iroko/Kambala.

Na deze grondlak dienen 2 lagen ProTech FireSeal op de vloer te worden aangebracht met een waterlakroller. Deze bestaat uit 2-componenten en dient na samenvoeging gelijkmatig op de vloer te worden aangebracht. Dat zal weinig problemen opleveren, ook dit product vloeit namelijk uitstekend waardoor een mooi eindresultaat zal ontstaan.

Klikt u hier voor de technische gegevens:
Terug naar de inhoud